Becali a turbat de nervi dupa incidentele de la Ploiesti

Gigi Becali a afirmat ca suporterul care a intrat pe teren la meciul de la Ploiesti trebuia calcat in picioare de toti jucatorii.
"N-am vazut asa ceva in viata mea. Hai ca l-a lovit, dar sa mai arunci si cu petarde... Ce curaj sa mai aiba jucatorii sa stea pe teren si mai ales portarul? Trebuia sa dea 3-0 din prima, dupa ce l-a lovit! Arbitrul e de vina! Ne-a mai dat si doua cartonase rosii, e inadmisibil! Suporterul trebuia bagat in coma, la spital cu el! Toata echipa trebuia sa il calce in picioare pe acel derbedeu", a spus Becali la Digi Sport.

Andreea Bododel «vânează» averea lui Becali. A pus ochii pe al doilea nepot al lui Gigi!

Andreea Bododel reuşeşte, aparent fără voia ei, cel puţin aşa susţine ea, să atragă atenţia nepoţilor lui Gigi Becali.
După ce în urmă cu două săptămâni se plângea în ziarul Click! că Lucian o „stresează cu sms-urile lui”, bruneta a fost la film cu un al doilea nepot a latifundiarului din Pipera, Tache Becali (foto jos), susţine stl.ro.


Fosta iubită a lui Liviu Vârciu i-a atras atenţia lui Lucian Becali în urmă cu două săptămâni, după ce a făcut spectacol într-un club din Capitală, bălăcindu-se aproape goală într-o cupă imensă, plină cu lapte.

Printre bărbaţii aflaţi în club, impresionaţi de prestaţia brunetei, s-a numărat şi Lucian Becali. Conform martorilor, acesta s-ar fi chinuit toată noaptea în club să o agaţe, i-ar fi cerut numărul de telefon, însă focoasa brunetă s-a ţinut tare pe poziţii şi a refuzat să i-l dea.

Lucian nu s-a lăsat însă, a făcut rost de telefonul fetei şi de atunci face marcaj strâns la orice oră din zi şi din noapte, aşa cum susţine chiar Andreea.

„Mă stresează cu sms-urile, dar eu nu am nici o treabă cu el. Nu vreau să îmi asociez imaginea cu acest băiat şi nici cu altul. Eu sunt singură acum şi mi-e bine aşa. Nu vreau să mai intru într-o relaţie foarte curând, pentru că m-am săturat să am relaţii aiurea, scurte şi cu cine nu trebuie. Va mai dura ceva vreme până când mă voi cupla din nou”
, spunea, la vremea respectivă, Andreea Bododel, pentru Click!

Într-adevăr, se pare că a trecut mulă vreme până când s-a cuplat din nou. Mai precis, au trecut două săptămâni.

Becali şochează din nou: "Nu vreau arbitru maghiar, chiar dacă ţine cu Steaua"

Gigi Becali a surprins, chiar înainte de meciul cu Rapid, când a vorbit despre dorinţa lui către noul şef al arbitrilor, Ion Crăciunescu.
"Îl rog din inima mea pe Crăciunescu să nu-mi dea arbitru maghiar la niciun meci pe care îl are vreo contracandidată la titlu. Şi nici mie să nu îmi dea. Nici tuşier maghiar nu vreau.
Chiar dacă e ungur şi ţine cu Steaua, nu contează. Dacă e maghiar, înseamnă că are doi stăpâni. Unul e Crăciunescu, iar celălalt e din Serviciile secrete", a declarat patronul Stelei la gsptv.