Becali a turbat de nervi dupa incidentele de la Ploiesti

Gigi Becali a afirmat ca suporterul care a intrat pe teren la meciul de la Ploiesti trebuia calcat in picioare de toti jucatorii.
"N-am vazut asa ceva in viata mea. Hai ca l-a lovit, dar sa mai arunci si cu petarde... Ce curaj sa mai aiba jucatorii sa stea pe teren si mai ales portarul? Trebuia sa dea 3-0 din prima, dupa ce l-a lovit! Arbitrul e de vina! Ne-a mai dat si doua cartonase rosii, e inadmisibil! Suporterul trebuia bagat in coma, la spital cu el! Toata echipa trebuia sa il calce in picioare pe acel derbedeu", a spus Becali la Digi Sport.

Jucatorul stelist George Galamaz a fost lovit de un suporter al Petrolului cu pumnul in cap si a cazut la pamant.

In apararea sa a sarit Novak Martinovici, care, dupa ce l-a bruscat pe suporter, l-a lovit violent cu piciorul in figura. Ceilalti jucatori stelisti l-au inconjurat pe suporter si l-au lovit.

Urmarile acestui incident? Galamaz a fost scos pe targa, in timp ce Martinovici si Stanca au fost eliminati.Jucatorii Stelei au protestat si l-au inconjurat pe Robert Dumitru, insa fanii ploiesteni nu s-au oprit.

In locul lui Stanca, eliminat, a intrat Tatarusanu, dar cand acesta se pregatea sa intre in careu a fost lovit cu o petarda aruncata de fanii ploiesteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu