Becali revolutioneaza Steaua

Prima mutare pe care Becali o planuieste este pastrarea lui Eric Bicfalvi in lot, jucatorului fiindu-i propusa prelungirea contractului scadent la finalul acestui sezon.

"M-am hotarat si sa-i prelungesc contractul lui Bicfalvi. I-am zis lui Vali Argaseala sa vorbeasca cu el si sa-i spuna ca nu am nicio problema sa-i prelungim contractul. Sa zica ce vrea. Mi-a placut cum a jucat si i-am propus prelungirea contractului", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Latifundiarul isi doreste ca Bicfalvi, pe care a vrut sa-l dea in iarna la Vaslui si Dinamo, sa faca pereche in centrul liniei de mijloc cu Bourceanu, pentru a da siguranta si consistenta jocului. Primele "victime" ale acestei mutari ar fi Prepelita, Tibi Balan si Radut.

O alta schimbare propusa de Becali este trecerea pe banca de rezerve a lui Cristi Tanase, locul "decarului" urmand a fi luat de Florin Costea, cel care a impresionat in ultimele doua luni.

"Cristi Tanase va avea probleme in lupta pentru titularizare de acum inainte. Nu s-a simtit lipsa lui in meciul cu 'U' Cluj", a mai spus Becali.

Finantatorul Stelei l-a avertizat si pe Tatu ca isi poate pierde locul de titular si l-a anuntat pe tanarul Gabi Matei ca viitor fundas dreapta.

Iata cum ar arata "11" ideal al Stelei pentru Gigi Becali:

Tatarusanu - Matei, Chiriches, Iliev, Parvulescu - Bourceanu, Bicfalvi - Chipciu, Tatu (Radut), F.Costea - Rusescu.

Comparativ, iata echipa folosita de Ilie Stan in meciul cu Universitatea Cluj, de luni:

Tatarusanu - Martinovici, Geraldo, Chiriches, Parvulescu - Chipciu, Bourceanu, Prepelita, Fl.Costea - Tatu, Rusescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu