Hagi il ataca pe Gigi Becali

Fostul international roman Gica Hagi a explicat de ce nu a reusit sa faca performanta la Steaua si a criticat obiceiul lui Gigi Becali de a se baga peste antrenori.
"Pentru ce sunt platit? Sa fac munca asta. Ce treaba are patronul cu vestiarul? Patronul sa inteleaga un lucru: trebuie sa sprijini un antrenor in ceea ce gandeste, ca tu l-ai angajat. Sprijina-l! Daca antrenorul nu stie sa duca, atunci reactionezi.

Cand vezi ca echipa e dezorganizata in teren, ca nu asculta, se vede din tribuna. Atunci stai o data, de doua ori, de trei ori si faci o schimbare. Dar lasa-l pe antrenor sa isi faca treaba, sa isi duca ideea, ca tu l-ai angajat", a declarat Regele la Dolce Sport.

Gheorghe Hagi a antrenat Steaua in startul sezonului 2007-2008 si a plecat de la echipa in urma unui scandal de proportii cu patronul "ros-albastrilor".

In ultimii doi ani, Gigi Becali si-a manifestat intentia de a-l readuce pe fostul decar in Ghencea, insa Gica Hagi a refuzat de fiecare data, preferand sa se ocupe de propriul club, Viitorul Constanta

4 comentarii:

  1. Nu pot să mulțumesc suficient serviciului de finanțare lemeridian și să-i anunț pe cât de recunoscător sunt pentru toată asistența oferită de dvs. și de personalul echipei dvs. și aștept cu nerăbdare să le recomand prietenilor și familiei în cazul în care au nevoie de consultanță sau asistență financiară. Împrumut de afaceri .Via Contact:. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. Mențineți treaba excelentă.
    Mulțumesc, Busarakham.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte recunoscător față de firma de împrumuturi Elegant pentru că m-a ajutat să obțin un împrumut de 600.000 USD cu ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry și voi fi întotdeauna recunoscător. Viața mea s-a schimbat, banii mi-au fost plătiți, dețin acum o afacere pe care o întrețineam pentru familia mea. Sunt recunoscător pentru tine, domnule Russ, și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru asistență financiară pe e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru asistența dvs. financiară.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua domnule gigi becali vă rog să mă ajutați și pe mine

    RăspundețiȘtergere