Procesul MAPN contra Becali, amânat pentru că procurorii au căutat "fantome"! Pârâtul NU mai există

Astăzi a fost prima înfăţişare în procesul MAPN vs. Gigi Becali, pentru culori, stemă şi palmaresul de până în 2003, însă discuţiile s-au amânat pentru data de 11 octombrie.

Motivul e de procedură penală. Concret, Clubul Sportiv Steaua, cel care a intentat procesul, a pârât, printre alţii, Asociaţia Steaua Bucureşti. Numai că această din urmă s-a dizolvat cu mult timp în urmă, iar procurorii n-au putut trimite o citaţie oficială.


  Gigi Becali a preluat Steaua prin intermediul Asociaţiei de Fotbal Steaua Bucureşti, care era atunci condusă de Teia Sponte. Bunul prieten al lui Becali o moştenise de la Viorel Păunescu şi a dat-o mai departe, sub formă de cesiune, actualului patron. Totul s-a întâmplat însă fără acordul Clubului Sportiv Steaua, cea care a înregistrat marca în anul 1996.

  În 2006, Asociaţia de Fotbal Steaua a fost dizolvată, iar marca a rămas în mâinile lui Gigi Becali. Procurorii caută acum să citeze Asociaţia de Fotbal, însă n-au de unde s-o ia. În aceste condiţii, până pe 11 octombrie se vor căuta alte metode prin care pârâţii să ajungă în faţa judecătorului.

Steaua n-a fost reprezentată de nimeni la această primă înfăţişare, în vreme ce clubul Armatei şi-a trimis avocatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu