Lăzărescu: "CCA nu poate fi obligată să aducă arbitri străini" » Becali: "Mircea Sandu nu se opune, deci e de acord"

Dan Lăzărescu, membru al CCA, a comentat demersul oficial al Stelei de a cere arbitri străini pentru partidele importante din retur.


"Roş-albaştrii" sînt primii care reacţionează oficial împotriva arbitrilor români, iar cererea lor ar putea fi sprijinită de alte nume importante ca Rapid, FC Vaslui sau Oţelul Galaţi. Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, refuză însă cu orice preţ această opţiune, în ciuda presiunilor aduse de conducători, care-l ameninţă cu demiterea.
"În primele zile ale noului an vom avea o conferinţă de presă despre acest lucru. Nu mi se pare realizabil în contextul actual. Solicitarea pentru arbitri străini o poate face doar CCA, iar în condiţiile actuale nu se va face aşa ceva.

Nu putem fi obligaţi de Comitetul Executiv să aducem arbitri străini. Părerea mea e că bat la uşi închise. La ora asta lucrăm cu materialul clientului. Au trecut doar două luni, e prea puţin timp ca să apară rezultatele. Eu cred că problemele se vor rezolva şi meciurile vor fi arbitrate de români", a spus Dan Lăzărescu la GSP TV.

"Îi dăm afară ca pe o măsea stricată!"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a reacţionat imediat, jignindu-l pe oficialul CCA şi anunţînd că atît el cît şi Ion Crăciunescu pot fi înlocuiţi.

"Lăzărescu cînd s-a împărţit mintea, el era absent. Noi ţinem cont de Lăzărescu? Îl dăm afară ca pe o măsea stricată, la fel şi pe Crăciunescu. Mai ales acum că am băut un pahar de vin roşu, îi dau pe toţi afara ca un dentist. Mircea Sandu mi-a spus că nu se opune, deci, dacă nu se opune, înseamnă că e de acord", a adăugat Gigi Becali la GSP TV. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu