Becali: «Îi dau 10.000 de euro lui Crudu să-l lase pe Costea!»

Gigi Becali crede că atacantul Mihai Costea nu va ajunge niciodată un mare fotbalist dacă va continua să se întâlnească cu Daniela Crudu.
„Îi dau câteva mii de euro şi îi zic să nu se mai întâlnească cu el. Dacă îi dau 10.000, nici nu-i mai răspunde la telefon. Crudu asta e periculoasă.
Dacă-şi pune mintea, îţi îndoaie toată echipa într-o zi, praf ţi-o face, nu trebuie să-şi mai cheme prietenele. Dar o să mă înţeleg eu cu ea", a anunţat Gigi Becali, care se gândeşte serios să renunţe şi la Florin Costea, în ideea că va reuşi să-l revitalizeze pe Mihai:

„Intenţia mea e să-i despart, dar n-am luat încă o hotărâre. Eu am încredere în Florin că va reveni, dar mult mai mult cred în Mihai.
Şi de aia vreau să-i despart. Florin e puternic, îşi vede de treaba lui, dar nu am încredere în Mihai că îşi vede de treaba lui dacă e fratele lui lângă el. De aia vreau să-i despart".
Gigi Becali nu îşi face însă probleme în privinţa relaţiei pe care Cristi Tănase ar avea-o cu Mădălina Pamfile, poreclită „Eleva lui Mazăre", care a şi apărut într-un pictorial Playboy:
„Care e problema? Aia are 18 ani, e mică, pitică. O îndoaie o dată Tănase, nu-i mai trebuie. O ia Tănase şi o îndoaie ca pe o oaie.
Voi n-aţi văzut cum se îndoaie oile? Când le iau berbecii în coarne? Când pune Tănase coarnele pe ea... O îndoaie din vertebre.
Asta a lu' Mazăre e găină de Crevedia. Dacă-i dă Tănase una, îi rupe coloana", a spus Becali.
Balaj, numărul 1 la meciuri şi la bani. Forţat de numeroasele erori pe care fluieraşii români le-au avut în ultimele etape din Liga 1, Ion Crăciunescu a luat o măsură fără precedent: l-a pus pe Balaj să fluiere de nu mai puţin de trei ori pe parcursul a doar şase zile: Dinamo - Steaua, disputat luni, Rapid - Pandurii, miercuri, în Cupa României, şi azi va conduce Steaua - CFR. Cele trei meciuri arbitrate de Balaj îi aduc arbitrului 160 de milioane de lei vechi.
Pot câştiga 120.000 de euro în nouă zile. Gigi Becali le-a suplimentat bonusul elevilor lui Ilie Stan, cu condiţia să învingă în toate cele trei meciuri pe care le mai au de jucat în acest an, cu CFR Cluj, AEK Larnaca şi Voinţa Sibiu.
Astfel, dacă steliştii vor ieşi învingători, vor mai primi încă 20.000 de euro pe lângă cei 100.000 de euro promişi iniţial. De notat însă că bonusul e valabil numai dacă roş-albaştrii vor câştiga şi campionatul.
45.000 de fani în tribune. Fanii roş-albaştrilor s-au înghesuit şi ieri la casele de bilete ale "Arenei Naţionale", ceea ce l-a determinat ieri pe Gigi Becali să închirieze şi inelul superior al stadionului.
"Sunt şanse ca stadionul să se umple la meciul cu CFR Cluj. Deja a fost închiriat şi inelul superior. Ne aşteptăm să avem 45.000 de fani în tribune", a declarat directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu