APOCALIPSA pentru Gigi Becali vine în 2012! Patronul Stelei, FORŢAT să se retragă din viaţa publică?

Unul dintre cele mai prezente personaje în presă este patronul Stelei, Gigi Becali. Încă de la apariţia sa în viaţa publică, la începutul anilor 2000, a monopolizat atenţia mass-media. Demiteri şi numiri de antrenori la tv, transferuri făcute la vila din Aleea Alexandru, scandaluri memorabile în direct cu Dumitru Dragomir, MM Stoica sau Dumitru Sechelariu - toate aceste ar putea să fie istorie din 2012.
Conform previziunilor astrologului şi numerologului Valeriu Pănoiu, Becali va avea probleme începând cu luna iunie, fiind forţat să se retragă din viaţa publică.
"Cumva, patronul Stelei se află în contratimp cu echipa. Abia din iunie, când Steaua se poate redresa spectaculos şi echipa redevine un vârf de popularitate, încep problemele pentru patron, care are de plătit poliţe vechi, revin în actualitate cazuri de discreditare, are de suferit de pe urma acuzaţiilor şi a duşmanilor ascunşi. Va fi nevoit sau va alege să se retragă din viaţa publică tot mai mult pentru a se ocupa de problemele de imagine. Din a doua jumătate a lui 2012, vom vedea un George Becali tot mai puţin exuberant, dar probabil mai preocupat de sine şi de relaţia cu Dumnezeu", a spus Valeriu Pănoiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu