"E bine că se fac transferuri, dar trebuie efectuate în linişte" Iordănescu i-a trasat "ţintele" lui Gigi Becali

Wesley, Chipciu, Varga, plus un atacant al cărui nume nu a fost făcut public, acestea ar fi ţintele Stelei în această iarnă potrivit finanţatorului Gigi Becali.


Anghel Iordănescu a afirmat că este un lucru bun faptul că Steaua caută întăriri, dar a precizat că mutările trebuie efectuate în linişte.

"Steaua încă are nevoie de 3-4 jucători care să joace titulari. Are nevoie de un jucător de careu, de un fundaş dreapta pentru că acolo sunt probleme mari şi mai mare nevoie de un mijlocaş în zona centrală, şi probabil încă un mijlocaş în banda dreaptă. E bine că se fac transferuri, dar ele trebuie făcute în linişte, nu la televizor. Dacă Steaua joacă cum a jucat în prima repriză cu CFR, nu va avea probleme, dar sincer am o reţinere"
, a declarat Angel Iordănescu la gsptv.

În ceea ce priveşte partidele din Europa League, "Generalul" consideră că Vaslui este cea mai bună echipă românească, iar "roş-albaştrii" îi pot detrona pe moldoveni doar dacă înving pe AEK Larnaca.

"Vaslui este echipa cea mai performantă în acest sezon european, dar nu va avea un meci uşor cu Zurich. Steaua o poate întrece doar dacă se califică",
mai precizat Anghel Iordănescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu