Tănase, cel mai tare AMANT din Liga 1? Mădălina Pamfile, "ameninţată" de Becali

Cristi Tănase a revenit în ultima vreme la forma care l-a consacrat, iar multă lume pune acest lucru pe seama vieţii extrasportive a mijlocaşului. Mai precis, acesta ar fi renunţat la "escapadele" de altă dată şi şi-ar fi găsit liniştea în braţele Alexandrei Damaschin.


Deşi se credea că s-a cuminţit, "Dodel" a revenit la obiceiurile din trecut. Stelistul şi-a făcut de cap la petrecerea care a urmat victoriei răsunătoare din derby-ul cu Dinamo. Jucătorul a pus ochii pe Mădălina Pamfile, nimeni alta decât fosta iubită "minoră" a lui Radu Mazăre. Aceasta i-a răspuns avansurilor şi a flirtat cu acesta câteva ore.

Patronul Stelei a aflat de noua cucerire a lui Dodel şi nu s-a putut abţine să facă nişte remarci acide: "Nu sunt îngrijorat de eleva lui Mazare, o îndoaie Tănase cum se îndoaie oaia. O să îi ajungă ei după câteva nopţi cu Tănase. Periculoasă e Daniela Crudu, ar putea să facă toată echipa Stelei într-o noapte, n-are nevoie să-şi aducă prietenele. Tănase şi Mihai Costea sunt cei mai vagabonzi, de aia s-au cuplat cu astea", a spus Becali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu