Becali a TURBAT când a aflat cum a fost UMILIT în "Groapă"! Dezvăluiri incendiare: "Pe Dragoş Săvulescu l-a prins nevasta cu altul în pat"

Spiritele s-au încins cu puţin timp înainte de fluierul de start al derby-ului Dinamo-Steaua. Gigi Becali a răbufnit la auzul veştii că pe tabela stadionului din Ştefan cel Mare au fost afişate imagini cu nişte oi.
Patronul Stelei i-a atacat dur pe conducătorii roş-albilor Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu. Ultimul a fost victima unor dezvăluiri incendiare din partea lui Gigi Becali.
"Am auzit că Dinamo ne aşteaptă cu tabela pe care afişează nişte oi. Cine putea face asta? Nicu Badea, un fost securist care n-are sare şi piper, şi Dragoş Săvulescu pe care l-a prins nevasta cu un bărbat în pat.
Ştiu că sunt în post, dar eu sunt un păcătos şi nu întorc şi celălalt obraz. Ce rost au măgăriile astea? Să se gândească şi ei că e vorba de naşul lui Cristi Borcea. Ăştia sunt oameni de de doi lei.", a declarat Gigi Becali la DigiSport.
La staţia de amplificare a stadionului Dinamo s-au auzit, înaintea partidei, şi refrenele melodiei "Oaia mică", interpretată de Ada Milea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu