Becali: O să semnez şi de o mie de ori convocarea Adunării Generale extraordinare a LPF

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că nu el este "organizatorul" acţiunii prin care şapte cluburi cer convocarea AG Extraordinare a LPF, ci este o iniţiativă a patronului clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, pe care o susţine.
"Nu a fost acţiunea mea, nu eu sunt organizatorul, e acţiunea lui Şiman. Dacă nu o aprobă acum, asta e, ce să facem. Şiman, dacă o să încerce din nou să convoace Adunarea Generală Extraordinară, eu o să-l susţin în continuare. O să semnez şi de o mie de ori pentru convocarea Adunării Generale Extraordinare", a spus Becali.
Şapte cluburi din Liga I, Oţelul Galati, Rapid Bucureşti, Steaua Bucureşti, Pandurii Lignitul Tg Jiu, Sportul Studenţesc, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Concordia Chiajna, au solicitat convocarea unei Adunări Generale extraordinare a LPF, însă liga profesionistă a anunţat, joi, că nu va avea loc o astfel de adunare, deoarece convocarea nu respectă statutul, iar unele puncte de pe ordinea de zi au fost discutate şi aprobate în AG anterioare.
Cele şapte grupări sunt nemulţumite de împărţirea banilor din drepturile TV, precum şi de comisionul de 5 la sută pe care LPF intenţionează să-l plătească din suma de 45 de milioane de euro plus TVA, ce va fi achitată în trei ani de RCS&RDS pentru şase pachete de meciuri din Liga I.

mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu