Gigi Becali scoate diavolul din casa lui Dinamo!

Cristi Borcea a bătut drumul de la Miami la Bucureşti pentru a fi alături de echipă la debutul în Europa, în acest sezon. După o vizită la Timişoara, unde a petrecut câteva ore alături de rudele soţiei, Alina, şi să rezolve câteva afaceri, s-a dus direct la Bucureşti.
Joi, s-a pregătit pentru meci, şi-a asortat o ţinută elegantă, şi s-a instalat comod în scaunul de la lojă.
Dacă la început jubila, la finalul partidei era distrus şi toată noaptea nu a putut dormi, după ce "câinii" au terminat 2-2 acasă cu necunoscuţii croaţi de la Varazdin.

Borcea a vorbit la telefon cu Gigi Becali, patronul Stelei, care acum îi este naş şi confident şi care a dezvăluit cum îl va scăpa pe acţionarul dinamovist de ghinioanele care s-au abătut asupra echipei sale.
"Toată noapte mi-a plâns că e blestemat şi atunci am vorbit cu duhovnicul meu să-i facă sfeştanie acasă. Numai dracul e de vină pentru rezultatul de aseară", a anunţat Becali.
Apoi, l-a asigurat pe dinamovist că roş-albii se vor califica: "Puteau să facă lejer 4-0 sau 5-0 dar au fost egalaţi la 2.
Era supărat rău Borcea, dar i-am spus că eu aş paria oricât pe calificarea lui Dinamo şi s-a mai liniştit. Oricum, croaţii au părut o echipă de Divizia D".
Borcea şi Gigi sunt în mod oficial fin şi naş de la data de 20 iunie, când acţionarul dinamovist s-a căsătorit civil cu Alina Vidican, la Primăria din Voluntari.
Cununia religioasă şi petrecerea de nuntă vor avea loc în luna august.
Dinamo s-a făcut de râs în faţa croaţilor şi completează un şir de rezultate ruşinoase în Europa.
Returul din Croaţia e decisiv pentru că un eşec ar însemna eliminarea prematură din competiţiile internaţionale dar şi colapsul financiar, fiindcă acţionarii vor o calificarea în grupe pentru ca UEFA să alimenteze conturile goale ale clubului.
Dinamo s-a împiedicat de-a lungul timpului de tot felul de anonimi sau pescari, cum ar fi 17 Nentori sau Knattspyrnufelag. Acum a venit rândul celor de la Varazdin să devină "vedete".
Croaţii abia au scăpat de retrogradare sezonul trecut, clasându-se pe locul 11, şi nu au niciun fel de perfomanţe în Europa.
Varazdin a ajuns să joace în preliminarii după ce a disputat finala Cupei contra lui Dinamo Zagreb şi unde a fost zdrobită cu scorul de 8-2, la general.
Nici acum nu stă mai bine în clasament şi ocupă ultimul loc. Însă, acum, dacă nu ajung în play-off-ul Ligii Europa, consecinţele pentru dinamovişti vor fi grave mai ales că nu vor mai primi „subvenţile" din partea UEFA.

click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu