Gigi Becali tratat ca un rege pe litoral

Gigi Becali şi-a petrecut duminica la Mamaia, pe plaja Ralucăi Sandu, după care a revenit în Capitală pentru a negocia cu Marian Iancu transferurile timişorenilor Alex Bourceanu şi Stefan Nikolici.
Deşi a recunoscut că nu-i plac concediile, patronul Stelei a fost atins şi el de farmecul Mării Negre. Drept pentru care n-a rezistat şi a plecat în weekend la Mamaia, pe plaja exclusivistă deţinută de Raluca Sandu, fiica preşedintelui FRF.
Gigi, în ţinută de plajă: cămaşă, pantaloni scurţi şi bască



Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi albi, şlapi şi cămaşă de aceeaşi culoare, plus o şepcuţă pe cap, Gigi a ieşit singur pe nisip şi s-a bucurat câteva ore de razele soarelui. Apoi a poftit la un masaj în tălpi, pe care i l-a făcut un angajat de la un complex SPA din apropiere şi a discutat puţin cu Raluca.
Pentru că i se făcuse foame, latifundiarului i s-a adus imediat o tavă plină cu pepene, brânză, ceapă şi măsline, din care s-a înfruptat pe săturate. După câteva ore s-a refugiat în blocul lui Viorel Păunescu chiar pe plajă, iar seara a plecat spre Bucureşti.
Raluca Sandu, toate weekendurile pe litoral

De când şi-a amenajat plaja la Mamaia, fiica preşedintelui de la FRF îşi petrece toate finalurile de săptămână pe litoral. Ea o are alături pe micuţa Simona, de care are grijă o bonă filipineză, iar uneori la mare vin şi Mircea Sandu şi soţia acestuia.

click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu