Cade Mitică de la Ligă? Becali a strâns 6 semnături prin care speră să îl dea jos pe Dragomir

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu renunţă la ideea de a-l înlocui pe Dumitru Dragomir din funcţia de preşedinte al LPF. Luni, Becali i-a invitat pe toţi preşedinţii din Liga I la Palat, pentru a discuta un plan prin care să-l schimbe pe Dragomir. Cei care au răspuns la invitaţia finanţatorului stelist au fost Vasile Şiman, Răzvan Tunaru, preşedintele lui CS Mioveni, şi Marin Condescu, preşedintele celor de la Pandurii.


Dacă la un moment dat "puciul" pus la cale de Gigi Becali părea că va eşua, ieri, totul s-a schimbat, iar Vasile Şiman a anunţat că sunt şase cluburi din Liga I care au semnat o hârtie prin care cer convocarea Adunării Generale a LPF. Acestea vor să discute despre împărţirea banilor din drepturile tv şi despre comisionul pe care îl va opri liga, în plus, vor încerca să impună pe ordinea de zi şi discutarea schimbării lui Dragomir. "Am solicitat să se întrunească o Adunare Generală pe 8 august, preşedintele LPF va fi obligat să facă asta, chiar dacă nu vrea. Dacă nu o va face, se va considera că este un abuz. Sumele din drepturile TV hotărâte pentru 2011-2012 nu corespund cu cele aprobate, din grilă" , a declarat Şiman. De partea cealaltă, preşedintele ligii, Dumitru Dragomir, a declarat că nu este obligat să respecte cererea celor şase cluburi care vor convocarea Adunării Generale.

"Statutul LPF nu mă obligă să convoc Adunarea Generală pentru cei şase membri care au solicitat acest lucru. Dar eu voi trece cererea celor şase prin Comitetul ligii şi, dacă vom considera că Şiman are dreptate, vom convoca Adunarea Generală", a declarat Dumitru Dragomir.

A fost înregistrat
Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a declarat că patronul Stelei, Gigi Becali , a fost păcălit chiar la Palat. Oficialul federal susţine că o parte din discuţia care a avut loc a fost înregistrată de cei prezenţi acolo. "Sportul, Mioveni, Pandurii şi Steaua, astea au fost la Palat. Două cluburi m-au şi anunţat ce se întâmplă acolo. Am ascultat şi o înregistrare cu ce s-a întâmplat acolo", a mărturisit Dragomir.

prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu