Becali şi-a scos căciulile de la naftalină

Becali e un tip practic. Când îşi pune căciulă, o face probabil ca să nu-i fie frig. Se vede că nu e la curent cu ultimele tendinoee, pentru că nu se dă de ceasul moroeii să-şi cumpere “cuşme” la modă ori să le asorteze cu restul oeinutei. Spre deosebire de alte vedete, face însă senzaoeie când apare cu capul acoperit. De ce? Felul în care-şi poartă căciulile sau modelele alese îi dau un aer amuzant. De aceeaşi părere este şi designerul Flora Năstase, care a analizat căciulile patronului Stelei. “Nu prea le asortează, dar nu-i stau rău, pentru că Gigi e un personaj pitoresc”, e concluzia ei.

“Gigi şi-a alcătuit o oeinută pitorească, de cioban modern, pe care a întregit-o cu o căciulă rusească asortată, probabil, la maşina ce-l aştepta pe şosea. Se vede că e o oeinută dragă sufletului său. Căciula e făcută din raton canadian, dintr- o blană de o calitate peste medie. Intră cam două-trei piei într-o astfel de căciulă, în funcoeie de mărimea animalului, şi ajunge să coste cam 2.000 de euro”, spune specialista.

“ Se vede că lui Gigi îi plac căciulile ruseşti. Aceasta e din blană de nurcă şi e asortată cu gulerul de vizon de la haina din piele pe care o poartă. Este potrivită pentru oeinuta de stadion a unui om care vrea să arate că e bogat şi că îi place luxul ostentativ, dar care nu e un tip sportiv, şi nici nu e foarte tânăr. Poate costa în jur de 1.500 euro şi e făcută din blana a 4-5 animale”, declară designerul.

100 de euro


“Căciula din astrahan negru - cred că este merinos - e foarte frumoasă, dar nu se asortează cu sacoul şi cravata purtate de Becali, mergea mai degrabă la cojocul de cioban. Totuşi, Gigi se pricepe să facă din acest accesoriu un element pitoresc. Poate că nu asta era intenoeia lui, dar şi-a alcătuit o oeinută amuzantă. Această căciulă e cea mai ieftină din cele trei: cam 100 de euro. Intră una-două piei, pentru că animalul trebuie să fie mic când e sacrificat”, spune Flora Năstase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu