Impresionaţi de campania lui Gigi Becali: "Levski întâlneşte COŞMARUL ROŞU" Ce zic bulgarii de visul lui Stan: Steaua în finala EL

Steaua şi-a început campania europeană din acest an cu o dublă în faţa bulgarilor de la ŢSKA Sofia! Tot cu bulgarii vor da piept steliştii şi în primul amical al acestei ierni. Levski Sofia va fi adversarul lui Brandan şi compania în Turcia.


Presa de la sud de Dunăre nu uită de întâlnirile cu steliştii, pe care îi numesc "coşmarul roşu" al bulgarilor.

"Levski întâlneşte coşmarul roşu care visează la un miracol în Europa League", titrează cei de la gong.bg

"Steaua este pisica neagră pentru bulgari. ŢSKA a jucat de trei ori cu românii şi de fiecare dată a ieşit rău. Iliev visează la finala Europa League, iar acum se pregăteşte pentru meciul cu Twente" , mai scriu bulgarii.

Vecinii românilor sunt impresionaţi de campania de achiziţii a lui Becali: "În timpul iernii, Steaua a făcut o selecţie solidă".

Bulgarii amintesc şi de ambiţia steliştilor de a juca finala Europa League: "Românii nu suferă de lipsă de ambiţie. Bucureştiul va găzdui finala Europa League, iar Steaua are tradiţie în Europa. Steaua are în palmares o Cupă a Campionilor şi o Supercupă a Europei", mai scriu bulgarii.

PROGRAMUL STELEI IN TURCIA:

Steaua - Levski, duminica, 19:00
Steaua - Legia, 31 ianuarie
Steaua - Mlada Boleslav, 2 februarie
Steaua - Concordia Chiajna, 4 februarie
Steaua - Kuban Krasnodar, 5 februarie
Steaua - FC Jablonec, 7 februarie
Steaua - Debrecen, 8 februarie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu