Gigi Becali i-a umplut de bani pe colindătorii machedoni, de Bobotează! Vezi câte mii de euro le-a dat! Verii Becali, vizitaţi de "mascaţi", de Julamila

Pe 6 ianuarie, la aromâni se sărbătoreşte Julamila, iar o ceată de tineri machedoni merge din casă în casă şi cântă. Anul acesta, Gigi Becali şi verii săi le-au dat 1.000 de euro celor care l-au colindat.

Gigi Becali o ţine într-o petrecere în noul an. După ce s-a distrat de Revelion în Poiana Braşov, patronul Stelei a petrecut din nou. De Bobotează la machedoni se sărbătoreşte Julamila, una dintre cele mai vechi şi frumoase tradiţii ale aromânilor. O ceată de tineri machedoni merge din casă în casă cu măşti pe faţă şi îi colindă pe toţi aromânii, iar ca să le meargă bine tot anul gazdele trebuie să le dea bani celor care vin să ureze. Gigi Becali este întotdeauna primul pe listă, colindătorii îl trezesc de la prima oră şi îi cântă acestuia melodii vechi din folclorul aromânilor. Latifundiarul din Pipera intră şi el în horă şi cântă cot la cot cu tinerii machedoni. Anul acesta Gigi şi veri săi, Giovani şi Victor,  i-au răsplătit pe cei care l-au colindat cu 1.000 de euro. O mare parte din banii câştigaţi din colind, machedonii îi donează la biserică, iar de restul aceştia încing o mare petrecere. În seara de Bobotează, în Pipera este mare sărbătoare la barul fraţilor Becali, unde participă mai mult bărbaţii machedoni trecuţi de 40 de ani. 

cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu