Becali şi Zăvoranu, primii în topul apariţiilor în mass-media

Luna trecută, Crudu i-a luat fața Biancăi Drăgușanu, care a reușit să ocupe abia locul șapte, Dar Oana Zăvoranu nu a fost detronată de nimeni. La fel s-a întâmplat şi în top 10 celebrităţi de sex masculin din România după numărul de apariţii în mass-media, unde Gigi Becali conduce detaşat.
Top 10 celebrități
În luna decembrie, topul primelor 10 celebrităţi de sex masculin din România după numărul de apariţii în mass-media este, la fel ca în luna precedentă, dominat de personalități din lumea sportului. De această dată, din top a ieșit Victor Pițurcă și a intrat pe a noua poziție designerul de modă Cătălin Botezatu, cu un număr de 78 de apariții. Smiley a rămas în top, însă a urcat un loc, pe poziția a cincea, cu 100 de apariţii.  Faptul că a devenit imaginea parfumului Perfect Strength de la Avon și că “elevul” său de la Vocea României a câștigat concursul l-au făcut pe cântăreț să urce în clasament.
Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua București, continuă să fie prima celebritate din top, cu 515 apariţii în decembrie. Becali a fost menționat în articole în care acesta își exprimă sentimentele de dezamăgire pe care le are referitoare la relaţia dintre Daniela Crudu şi Mihai Costea, unul dintre jucătorii Steaua București, în articole referitoare la transferul lui Wesley Lopes de la FC Vaslui, dar și la alte transferuri posibile, precum și în cele legate de evoluția echipei Steaua în Cupa UEFA.
Răzvan Lucescu rămâne în top și în decembrie, având 164 apariţii în mass-media. El este menţionat în media ca urmare a evoluției echipei pe care o antrenează, Rapid București, în campionat și în cupa UEFA, dar și pentru că apare în articole care anunță intențiile patronului echipei de a vinde Rapid.

Primele 10 celebrităţi de sex feminin din România provin, în principal, din lumea showbiz-ului. Oana Zăvoranu ocupă, în continuare, locul întâi, cu 119 apariţii în mass-media în decembrie, iar articolele în care este menţionată fac referire la faptul că aceasta a apelat la serviciile unor vrăjitoare. Andreea Marin, care s-a clasat pe al doilea loc în noiembrie, cu 66 de apariții, a coborât abia pe poziția a noua, cu 49 de apariții. În schimb, fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor, a  intrat în top direct pe locul doi, numărând 97 de apariții. Imediat după aceasta se situează Daniela Crudu, cu 96 de apariții.
Luna trecută, Crudu i-a luat fața Biancăi Drăgușanu, care a reușit să ocupe abia locul șapte (53 apariții). Înaintea sa le găsim pe Adela Popescu, Inna și Mihaela Rădulescu.
Celebrități pe coperți
Din punct de vedere al numărului de apariții de pe coperțile revistelor și ziarelor, Gigi Becali ocupă, la fel ca și luna trecută, primul loc, cu 37 de apariții. Însă acesta nu este urmat în top de alte personalități din lumea fotbalului autohton, ci de către Smiley, care a apărut pe coperțile a 26 de publicații. Oana Zăvoranu deține a treia poziție, cu 16 apariții. În decembrie, mai multe vedete din țară au apărut pe coperțile publicațiilor de atâtea ori ca altele. Lista celebrităților cu cel mai mare număr de apariţii pe coperţi în decembrie o puteți vizualiza mai jos.

Valoarea echivalentă de publicitate (AVE)
Valoarea echivalentă de publicitate este unul dintre indicii mediaTRUST, care reflectă eficacitatea informaţiilor analizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu