Gigi cere intervenţia SRI în războiul cu ultraşii!

Steaua riscă acum o nouă suspendare din partea UEFA, după ce meciul de joi de la Sofia a fost întrerupt pentru câteva minute din cauza unor torţe şi petarde aruncate de fanii roş-albaştrilor pe gazon.
Gigi Becali crede că există o conspiraţie împotriva sa şi-i cere preşedintelui României, Traian Băsescu, să aprobe ca acest caz să fie investigat de către specialiştii de la Serviciul Român de Informaţii.
„Serviciile secrete trebuie să se implice pentru a afla cine a pus la cale această acţiune. Aceşti fani voiau să oprească meciul, iar acum e posibil să jucăm fără spectatori pe «Arena Naţională». Asta înseamnă daune de două milioane de euro, pe care am să vreau să le recuperez de la Peluza Sud. Dacă nu vor plăti, să facă ani grei de puşcărie. Vă dau cuvântul că mă voi ţine de capul lor, voi merge la procurori", a spus europarlamentarul.
Sentinţa în acest caz va fi dată de UEFA la 23 septembrie, întrucât observatorul returului cu ŢSKA a notat incidentele în raportul de joc.
Rugat să comenteze faptul că Steaua va juca în compania celor de la Maccabi Haifa în Liga Europa, preşedintele clubului Beitar Ierusalim, pe care Ronny Levy l-a părăsit pentru a veni la gruparea patronată de Gigi Becali, a răbufnit la adresa israelianului.
„Nu mai vreau să aud de acest Levy. Există un proces între clubul Beitar şi Ronny Levy. Îl apreciez ca profesionist, dar nu pot să uit cum ne-a înfipt cuţitul în spate", a comentat Iţik Kornfein în presa israeliană.
Cei de la Beitar îi solicită în continuare lui Levy daune de 400.000 de euro pentru că în vară a rupt unilateral contractul pe care-l avea cu echipa.
“La Sofia au venit nişte copilaşi pufoşi, care îşi tatuează sirene cu pixul şi au impresia că reprezintă pe cineva. Sunt nişte imbecili, nişte oropsiţi ai sorţii. Îi voi monitoriza cu mare atenţie!” Mihai Stoica,manager general

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu