Becali: "Sunt disperat! Vreau 'câinii turbaţi' şi pe 'ţi' la pământ! Mă înjură şi când nu joacă Steaua, îl înjură şi pe Rădoi!"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca formaţiile Dinamo, Rapid şi FC Vaslui să nu se califice în grupele Ligii Europa, sperând doar ca echipa sa şi Gaz Metan Mediaş să treacă de play-off-ul competiţiei.
Becali s-a referit la dinamovişti spunâdu-le «câini turbaţi», iar pe rapidişti i-a numit «ţi», "pentru a nu mai plăti amenzi la CNCD (n.r. - Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării)". "Eu îi vreau pe toţi la pământ. Pe Dinamo şi pe «ţi» îi vreau cel mai rău în cap. Vreau pe toată lumea în cap, pe Dinamo, pe Rapid, pe Vaslui. Gazul vreau să se califice. Fac un păcat că vreau asta, dar măcar spun adevărul şi nu fac două păcate. Când văd câini şi «ţi» în Europa sunt disperat. Vreau «câinii turbaţi» şi pe «ţi» în cap. Vreau să fie distruşi. «Ţi» mă înjură şi când nu joacă Steaua. Şi îl înjură şi pe finul meu, Mirel Rădoi", a explicat Becali.
Gigi Becali îşi doreşte ca în clasamentul Ligii I Steaua să fie pe primul loc, urmată de Dinamo şi de Rapid "la o distanţă mare de tot de puncte".
El a menţionat că ştie că vor fi prezenţi mulţi spectatori la Cluj-Napoca, pentru partida Steaua - ŢSKa Sofia, din play-off-ul Ligii Europa. "Peste tot există numai Steaua. Mai sunt câte 12 câini şi şase «ţi» în fiecare parte. Tot Ardealul e stelist, nu dinamovist. Mai sunt doar câţiva câini rătăciţi, vagabonzi, pe acolo", a mai spus el.
Becali este convins că Dinamo nu va intra în "colaps financiar" dacă nu se va califica în grupele Ligii Europa. "Finul (n.r. - acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea) are bani, nu e niciun colaps. Ştiu că a semnat şi acum un contract cu nu ştiu ce firmă. Are bani de dat. El a vrut să transfere jucători, dar a cerut ca atunci când sunt vânduţi să primească el banii, ceea ce e normal", a adăugat Becali.
Cinci echipe româneşti sunt implicate în play-off-ul Ligii Europa din acest sezon, Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui şi Gaz Metan Mediaş.
Partida Steaua Bucureşti - ŢSKA Sofia, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca.
Meciul tur dintre echipa Slask Wroclaw şi Rapid este programat joi, 18 august, la ora 21.00, în Polonia.
Dinamo va întâlni, în deplasare, formaţia ucraineană Vorskla Poltava joi, de la ora 20.00, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.
Partida FC Vaslui - Sparta Praga, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 19.00, la Piatra Neamţ.
Partida tur din play-off-ul Ligii Europa dintre Austria Viena şi Gaz Metan Mediaş, se va juca la 18 august, de la ora 20.00, pe terenul echipei austriece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu