Gigi isi deschide afacere cu Niculae: taxi aerian de lux! Becali i-a facut un CADOU de sute de mii de euro patronului de la Astra!


Gigi isi deschide afacere cu Niculae: taxi aerian de lux! Becali i-a facut un CADOU de sute de mii de euro patronului de la Astra! Gigi Becali i-a facut un cadou colosal lui Niculae de la Astra: niste blocuri neterminatein Zimnicea, care l-au costat pe seful Stelei 200.000 de euro in 2006, scrie Adevarul. Gigi voia sa le transforme in locuinte pentru saraci, dar, din cauza crizei, a decis sa i le cedeze mai bine lui Niculae, care vrea sa le transforme in camine studentesti, intrucat patronul de la Astra are de gand sa ridice o Universitatea la Zimnicea.
Seful Astrei a investit 16,5 milioane de dolari si 9 milioane de euro in achizitionarea unui avion si a unui elicopter, aeronave pe care le va folosi in regim de taxi aerian de lux . Gigi Becali a intrat si el in afacere si urmeaza sa isi cumpere un avion Challenger 604. „Vrem sa amenajam o mica aerogara la aeroportul Baneasa, ca oamenii de afaceri sa calatoreasca mai usor”, a spus Ioan Niculae.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu