Ciucu îi face costumul lui Gigi pentru nunta lui Borcea! Foloseşte stofe cumpărate special de Becali, din Anglia

Gigi Becali se pregăteşte intens pentru nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Cunoscut pentru atenţia pe care o acordă vestimentaţiei, patronul stelist vrea să-şi onoreze calitatea de naş şi să impresioneze prin costumul său. Problema este că latifundiarul din Pipera a fost dezamăgit la începutul anului de costumele pe care le-a primit de la firma Scabal, cea care îi furnizează anual haine elegante în baza unui contract care îl costă pe Gigi 200.000 de euro.
"Nu îmi vin deloc cum trebuie hainele astea. Am dat o grămadă de bani pe ele şi nu sunt aşa cum mi-aş fi dorit eu", s-a văitat patronul Stelei la începutul anului, când a primit costumele din Anglia. Pentru marele eveniment al verii, nunta lui Cristi Borcea, Becali şi-a luat o măsură de siguranţă. L-a contactat pe Alexandru Ciucu, croitorul cel mai apreciat printre vedetele autohtone. Gigi avea deja pregătite cele mai alese stofe din Anglia, unele extrem de scumpe, iar lui Ciucu îi va plăti un onorariu între 1500 şi 3000 de euro pentru manoperă. Croitorul nu l-a taxat suplimentar pe europarlamentar, fiind mândru că poate lucra pentru Becali, care este naş la cel mai important eveniment monden al anului, nunta dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican.
ciuc
Este croitorul Casei Regale
Alexandru Ciucu este furnizorul oficial pentru Casa Regală a României, principele Radu declarându-se adeseori un admirator al costumelor croite de acesta. Împreună cu tatăl său, Alexandru a pus bazele uneia dintre cele mai importante firme din România care comercializează costume bărbăteşti. Printre vedetele care apelează la Ciucu se numără şi Ştefan Bănică Jr., Cătălin Botezatu, Ilie Năstase sau Horaţiu Mălăele.




cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu