Gigi, mută Steaua în provincie! » Steliştii au fost întîmpinaţi cu aplauze şi la Ploieşti

Chinuiţi de propriii fani în Ghencea, evacuaţi de MApN, roş-albaştrii au fost ieri întîmpinaţi cu aplauze şi încurajări la Ploieşti.
Steaua îşi recîştigă suporterii în provincie. După ce au smuls aplauze la malul mării, la meciul cu Mioveni (4-0), roş-albaştrii au fost primiţi ieri cu căldură la Ploieşti. Arena Astra aproape că s-a umplut, iar echipa lui Gigi Becali a fost împinsă de la spate de suporterii de ocazie. De ocazie, fiindcă majoritatea, peste 90 la sută, erau din Prahova şi din judeţele limitrofe, restul fiind de la Bucureşti. Ultimii au venit pe cont propriu, nu în grup organizat, întrucît, practic, Steaua nu mai are nici galerie, nu doar casă.
Ultraşii au tratat partida ca pe o sărbătoare. Cum i-au văzut pe Nicoliţă şi ceilalţi colegi că au apărut pe teren, mai mulţi au aruncat steaguri pentru a fi semnate cu autografele jucătorilor, însă aceştia au fost atenţi la pregătire. În timpul partidei, galeria ad-hoc a încercat să ducă formaţia lui Levy spre buturile adverse.
Chiar dacă mai stîngaci sau mai ca pe tăpşan, cu înjurături clasice, suporterii au oferit impresia că Steaua nu a fost părăsită de tot de susţinători. De la Cluj au venit doar 100 de suporteri, aceştia agitînd de zor fularele şi cîntînd cu patimă, dorind să-şi facă simţită prezenţa.
Suiţi pe banca de rezervă a Clujului
Suporterii Stelei de la tribuna a II-a aproape că au pus stăpînire pe plafonul băncii de rezerve a ardelenilor. Au încercat să pună presiune pe adversari. Ţintele preferate ale apostrofărilor au fost ex-dinamoviştii Claudiu Niculescu şi Adrian Cristea. Cei doi au fost fluieraţi şi admonestaţi încontinuu. Nici fostul jucător al Stelei, Gabi Boştină, nu i-a impresionat pe fani, aceştia neiertîndu-i plecarea în Ştefan cel Mare sau ultimele declaraţii la adresa lui Gigi Becali.
Vizită de lucru
Înainte de meci, Gigi Becali a venit special la hotelul în care erau cazaţi steliştii la Ploieşti şi a discutat preţ de cîteva minute cu Ronny Levy. Apoi a dat mîna cu jucătorii, i-a încurajat şi a mers la restaurantul stabilimentului să mănînce. A sosit în timp la meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu