Gigi Becali transferă după credinţă

Nu mai reprezintă nici un secret că patronul Stelei este o persoană care crede cu tărie în Dumnezeu. Se duce în fiecare duminică la biserică, fredonează cântece religioase în maşină şi donează sume mari preoţilor.
Mai nou însă, Gigi Becali vrea ca la echipa sa toţi jucătorii să aibă frică de Dumnezeu, astfel că, la ultimele transferuri, i-a supus pe noii fotbalişti ai echipei la un fel de test religios.
Înainte de semnarea contractelor, Prepeliţă, Mihai şi Florin Costea au fost întrebaţi dacă sunt credincioşi. Ba mai mult, ultimul a avut o discuţie mai serioasă cu finanţatorul roş-albaştrilor, care l-a acuzat că este pasionat de jocurile de noroc.
„Alea sunt instrumentele diavolului, nu ai voie să faci asta la Steaua", i-a transmis Gigi fostului atacant al Craiovei.
De departe, cel mai credincios om din lotul Stelei este bulgarul Valentin Iliev. Practic, fundaşul nu se desparte de Biblie în cantonamente şi se roagă în fiecare zi, chiar şi înainte de meciuri. Mai mult, Iliev este plin de tatuaje cu conotaţii religioase, având 24 de astfel de însemne cu Iisus. „M-a impresionat credinţa lui", a punctat şi Gigi Becali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu