Bulgarii, atac la Gigi Becali: «E nebun»

“Steaua este singura campioană europeană fără casă”, a notat presa din Bulgaria, înaintea jocului direct dintre Steaua şi ŢSKA Sofia, de mâine.
Bulgarii l-au luat în colimator pe patronul roş-albaştrilor: “Gigi Becali iubeşte să vorbească despre el la persoana a treia. Se poate că e nebun. În plus, e greu de găsit cineva ca el, care să investească atâţia bani în Steaua şi în fotbal”. Titular la ŢSKA, Ianis Zicu a declarat pentru sportal.bg că o s-o bată de unul singur pe Steaua. “Stai liniştit, şefu’, o bat eu pe Steaua”, i-a transmis Zicu patronului de la ŢSKA, Dimităr Borisov, după care a adăugat: “Steliştii sunt clienţii mei! Le-o bag în poartă unde îi prind!”.
Va fi blat?
Înaintea meciului, ziariştii bulgari au readus în discuţie posibilitatea unui blat. “Fotbal sau teatru? Vom vedea joi”, scrie “7 zile Sport”. Apoi precizează: “ŢSKA are probleme cu banii, trebuie să-şi plătească datoriile, Steaua îşi numără mărunţişul după ce tocmai a aruncat 5.000.000 de euro pe transferuri. Dacă va fi aranjament, vom vedea”.
Steaua - ŢSKA Sofia (azi, ora 20.30, PRO TV - Cluj-Napoca)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu