Becali, umplut de sange înainte de meciul cu ŢSKA! A căzut şi şi-a spart nasul în aeroport înainte să decoleze spre Cluj!

Deşi iniţial Gigi Becali nu şi-a dorit să facă deplasarea la Cluj pentru a urmări live confruntarea dintre Steaua şi ŢSKA Sofia, patronul echipei din Ghencea a plecat totuşi în Ardeal.


gigi
Drumul nu a fost lipsit de peripeţii. Conform unor martori care se aflau în Aeroportul internaţional "Henri Coandă", Becali s-a împiedicat şi a căzut în nas. El s-a ridicat destul de repede  şi nu a părut destul de afectat pe moment. Totuşi,  patronului Stelei a început să îi curgă sânge instant, lucru ce i-a îngrijorat pe cei care îl însoţeau. Conform martorilor, oamenii din jurul latifundiarului din Pipera l-au ajutat pe acesta să se ridice şi să se şteargă la nas cu şerveţelul. Sângerarea nu s-a oprit aşa de repede, pe toată durata zborului Becali fiind tamponat în zona nasului de către oamenii săi de încredere. Cei care au relatat povestea pentru cancan.ro au mers în acelaşi avion cu Becali pe ruta Bucureşti - Cluj. După ce a ajuns la destinaţie, patronul Stelei părea să nu mai aibă niciun fel de probleme. Becali va urmări meciul de astăzi din tribunele Stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj.
 
cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu