Becali anunţă că Steaua se întoarce în Ghencea!

Gigi Becali a declarat că vicepreşedintele grupării "roş-albastre", Tea Sponte, a avut o întâlnire cu "câţiva generali de la Armată" şi crede că se va ajunge la o înţelegere privind reîntoarcerea echipei pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

"La discuţiile de ieri, dintre Tea Sponte şi câţiva generali de la Armată, cred că şi-au dat seama şi vom cădea la pace. Nu e niciun fel de grabă. Dacă ne grăbim, regretăm pe urmă. E mai bine să se coacă. Să înţeleagă şi ei, să vadă cum e, să înţeleagă că nu au nimic de câştigat ci numai de pierdut", a spus Becali.

Finanţatorul a precizat că există două variante dacă se va ajunge la o înţelegere cu conducătorii MApN. "Ori facem repede un gazon să ne mutăm şi într-o pauză competiţională să-l modernizăm ori jucăm acum pe alte arene şi să începem acum modernizarea şi să ne întoarcem peste un an, un an jumate, când se termină", a explicat el.

Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua. Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea. În prezent, lotul echipei Steaua se antrenează la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia sau la Complexul Sportiv Buftea. Steaua a avut terenul propriu suspendat în prima etapă a Ligii I şi a evoluat la Constanţa, pe Stadionul Farul, în runda a doua urmând să dispute meciul cu Universitatea Cluj pe stadionul Astra, din Ploieşti. Conducătorii stelişti au anunţat că meciul din play-off-ul Ligii Europa, cu ŢSKA Sofia, se va disputa la Cluj-Napoca, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu