Gigi Becali: "Suntem Barcelona, nu putem avea surprize cu ŢSKA"

Steaua va juca cu ŢSKA Sofia pentru calificarea în grupele Europa League. Gigi Becali a declarat după aflarea adversarului că Steaua nu se poate împiedica de Bulgari: "Suntem Barcelona, ce suprize putem avea?"

"ŢSKA e echipa bună, dar nu treuie să te sperii de ea. Am întărit echipa, la ora asta nu cred că mai avem vreo surpriză. Echipa e foarte puternică. La Barcelona ce surprize sunt? Nu e niciuna! Jucăm acasă prima manşă? A, păi e clar!", a spus Gigi Becali la Sport.ro

"Eu nu vroiam să cădem cu ei, o echipă care îl are pe Zicu în echipă. ŢSKA Sofia e o echipă bună, deşi nu este de speriat. Steaua e echipă de finala Europa League. Nu mai pot exista mari surprize în fotbal. De exemplu, Barcelona ce surprize mai poate oferi? Aşa şi Steaua".


"Stăm cu emoţii la cinci echipe, asta spune multe despre fotbalul românesc şi de patronii aştia slabi şi prost crescuţi. Noi nu ştim să manageriem clubul şi avem cinci echipe în play-off? La toate acestea se adaugă şi Oţelul care este direct în grupele Ligii".


"Cred că Steaua, Dinamo şi Rapid ajung în grupe", a mai declarat Gigi Becali

Steaua Bucureşti va întâlni formaţia bulgară ŢSKA Sofia în play-off-ul Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA de la Nyon.

Turul se va disputa la 18 august, în România, iar returul în 25 august, la Sofia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu