Gigi Becali: «Meme, vine Jihadul!»

După ce a transferat nu mai puţin de unsprezece jucători în această vară, patronul Gigi Becali i-a anunţat pe conducătorii Stelei că nu mai acceptă ca echipa să obţină alte rezultate în afara victoriilor.
Latifundiarul din Pipera l-a avertizat din nou public pe Meme Stoica, înaintea meciului din această seară cu revelaţia începutului de sezon, Universitatea Cluj, că-l va da afară dacă echipa nu va fi pe primul loc la finalul sezonului.
„Nu mai vreau să accept nici o scuză. Ferească Dumnezeu să nu câştigăm toate meciurile! Va fi nenorocire mare de tot. Ştie Meme ce se va întâmpla dacă nu ia titlul...Vine Jihadul!", a tunat europarlamentarul, care şi-a reamintit iarăşi de momentele de glorie ale roş-albaştrilor din urmă cu câteva sezoane.
„Eu am investit peste 35 de milioane de euro în fotbal, am jucat cu Real Madrid, Arsenal sau Olympique Lyon şi am eliminat Rapidul din sferturile de finală ale Cupei UEFA. Cu asta pot să mă laud!", a mai spus Becali.
În ultima vreme, patronul roş-albaştrilor şi-a făcut un obicei din a-l trage de urechi pe managerul său general. A refuzat să-i acorde drept de semnătură în numele clubului, l-a somat să nu-l mai atace pe selecţionerul Victor Piţurcă şi a refuzat să-l concedieze pe directorul sportiv Narcis Răducan la propunerea lui Stoica.
După aproape două luni de zile în care a susţinut că are o înţelegere cu patronii lui ŢSKA Sofia, Dimităr Borisov şi Ivo Ivanov, în privinţa transferului lui Junior Moraes, Gigi Becali a fost nevoit în cele din urmă să se recunoască înfrânt.
„Da, e adevărat, Moraes nu mai vine la Steaua. El vrea să joace acolo, la ŢSKA Sofia. Din cauza gurii mele, acum nu mai poate să vină Moraes la Steaua. O să vedem mai încolo, eu mai întâi vreau să văd cum joacă, să îl vedem până în iarnă. Oricum, el nu o să joace contra noastră, că nu e pe lista UEFA", a explicat Gigi Becali.
Junior Moraes a primit o carte verde provizorie din partea FIFA, până la finalizarea litigiului dintre Gloria Bistriţa şi Metalurg Doneţk, urmând ca brazilianul să evolueze în acest răstimp pentru gruparea din capitala Bulgariei.
„N-am vrut niciodată cu adevărat să ajung la Steaua. O să încep o nouă aventură aici, la ŢSKA", a declarat şi Moraes.
A blocat intersecţia din Piaţa Aviatorilor
Latifundiarul din Pipera nu se dezminte nici când e vorba de regulile de circulaţie.
Becali a oprit maşina în mijlocul drumului

Aflându-se în drum spre luxoasa sa reşedinţă din Aleea Alexandru, Gigi Becali a oprit pur şi simplu maşina în intersecţia de lângă Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, pentru a discuta cu un personaj cu „ceafa lată", fără să-i pese că a blocat astfel traficul din zonă.
Latifundiarul a deschis geamul tacticos, pentru a putea discuta cu individul

Cei doi şi-au continuat nestingheriţi discuţia

După câteva minute în care cei doi s-au conversat, spre exasperarea şoferilor din zonă, Becali şi-a continuat liniştit drumul către „Palat". (Mihaela Ghiocel)
Individul a salutat respectuos, iar  Becali şi-a continuat liniştit drumul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu